• Fiksni tečaj konverzije: 1€ = 7.53450 Kn
Zadnje pretraživanoObriši sve
Nema rezultata za traženi pojam!
INDESIT 2+3 godine garancije uz online prijavu

INDESIT 2+3 godine garancije uz online prijavu

07. 02. 2024.

Kupac koji ispunjeni kupon i presliku računa pošalje najkasnije 30 dana od datuma kupnje na: e mail adresu info@partum.hr ili
poštom na PARTUM USLUGE d.o.o., Kučerina 48, 10 000 Zagreb ili se registrira na web stranici http://elpromotion.eu/hr/
(rok za registraciju je 30 dana od kupnje uređaja) primit će potvrdu ekskluzivne produžene garancije na kućnu adresu ili na e-mail (ukoliko ga navede). Za dodatne informacije možete direktno kontaktirati PARTUM na broj 01/6382–664.

Akcija traje od 01.01. do 30.06.2024. kupnjom uređaja iz Indesit asortimana, svaki kupac uz 2 godine tvorničkog jamstva ostvaruje pravo na 3 godine produženog jamstva. *Promocija produžene garancije NE uključuje nape, samostojeće mikrovalne pećnice, klima uređaje, odvlaživače niti uređaje iz profesionalnog i polu-profesionalnog asortimana!

Produžena garancija se odnosi na dolazak servisera, rad i sve rezervne dijelove i to po istim uvjetima koji se odnose i na tvorničku dvogodišnju garanciju koju dajemo na Indesit uređaje. Garancija se ostvaruje uz predočenje originalnog računa i potvrde o garanciji koja će kupcu stići u roku od 1 mjesec od registracije. Do primitka produžene garancije, za uređaj vrijedi tvornička dvogodišnja garancija.